USR Brașov și-a desemnat conducerea și obiectivele pentru alegerile parlamentare

Home  /  Noutăți  /  Current Page
×Details

usr-brasov-naomi-r-presedinte-allen-c-si-bogdan-p-vicepresedintiFiliala Brașov a Uniunii Salvați România s-a constituit legal în luna septembrie, având în acest moment 40 de membri înscriși, care ieri au ales Biroul Executiv Local. Acesta va fi condus de Naomi Reniuț Ursoiu în calitate de Președinte, Allen Coliban și Bogdan Popovici, ca Vice-Președinți, biroul politic fiind completat de alți doi membri, Andrei Miftode și Adrian Sabău. De asemenea, a fost aleasă o comisie de arbitraj formată din Tudor Benga, Cezar Crican și Mihalea Chirvasa, precum și un cenzor în persoana Cameliei Clem.

USR Brașov a coagulat o echipă de oameni tineri, implicați civic, specialiști în diferite domenii profesionale și care nu au mai făcut politică până în acest moment, dar care au decis că este momentul să se implice pentru a produce o schimbare reală în actuala clasă politică. Scopul nostru este de a arată că transparența, competența și integritatea sunt principiile după care trebuie să fie condusă România“ a declarat Naomi Reniuț Ursoiu, președintele USR Brașov.

Obiectivul declarat al filialei pentru perioada următoare este de a aduna 6000 de semnături de suținere pe județul Brașov și de a contribui la strângerea celor 200 000 de semnături necesare la nivel național, pentru ca partidul Uniunea Salvați România să poată propune candidați la alegerile Parlamentare din 11 decembrie. Mai multe detalii despre acțiune aici: http://brasov.usr.ro.

“Eforturile noastre în acest moment sunt concentrate pe a convinge brașovenii să susțină această inițiativă politică nouă, pornită din rândurile cetățenilor obișnuiți, sătui de corupție și de incompetență.

Suntem prezenți în fiecare zi la corturile amplasate la Modarom și Livada Poștei, unde îi așteptăm pe toți cei care vor să contribuie, măcar printr-o semnătură, la construcția unei mișcări care să aducă schimbarea adevărată în România“ spune Allen Coliban, vice-președinte al filialei brașovene.

Filiala USR Brașov va desfășura alegeri interne în data de 9 octombrie pentru desemnarea candidaților de pe listele parlamentare. Membrii care vor să se înscrie în cursă vor participa la un concurs de proiecte, în urma căruia vor fi aleși pentru locurile de deputați și senatori prin vot liber și secret de către membrii partidului.

Uniunea Salvați România este un partid anti-sistem care s-a constituit la nivel național în urma succesului înregistrat la alegerile locale din primăvară de Uniunea Salvați Bucureștiul, reprezentă de Nicușor Dan și Clotilde Armand, cel mai recent studiu de piață poziționându-l ca a treia forță politică din România.

+Gallery
+Meta

Posted: 3 October 2016

Author:

Category: Noutăți

Tags: , , , ,

+Comments

Leave a Reply