Actiune caritabila de Craciun la Brasov: “Masa caldă pentru fiecare”

Home  /  OFERTE  /  Media  /  Current Page
×Details

Centrul Civic
Brasov, Romania
Get Directions →

In fiecare an, în preajma Sărbătorilor de Crăciun, în Centrul Civic din Brașov, se monteaza un cort militar și se împarte mâncare persoanelor sărace și nevoiașe. An după an nu am apucat să fac fotografii aici, dar la cea de-a XII-a ediție am reușit. Era îngrămadeală mare și la coadă chiar erau oameni sărmani. Îi intalnim pe stradă, în fața bisericilor, lângă tomberoane sau noaptea pe stradă.

Văzusem mai demult un film (Skid Row) cu un negru – e negru… daca asa le zice popular, n-am cum sa le zic altfel! – component al formatiei Fugees, pe nume Pras Michel. El a filmat si a trait timp de 9 zile pe strada, intre sărmanii fără casă. Filmul este șocant, mai ales dacă nu ai de-a face cu lumea drogurilor. Ceea ce vroiam sa zic este că media (tv, internet, cărți, reviste) ne sensibilează la problemele unor oameni din alte țări, alte orașe și nu îi vedem pe cei care ne împeidică zilnic cerșind.

Felicitări sponsorilor și celor implicați în acestă acțiune. Felicitări și lui Mihai Bănuţă ( este într-o fotografie cu cortul și are un fes roșu pe cap) care s-a declarat voluntar în a ajuta la organizare, el fiind din rândul celor săraci, venit de la o casă de copii.

Fotografiile le puteți vedea în galeria de mai jos. Celor care iubesc fotografia portret, aici ar trebui să își caute subiectele, binențeles să îi plătească pe săraci. Succes!

+Gallery
+Meta

Posted: 16 December 2011

Author:

Category: Media, Noutăți

Tags: , , , , ,

+Comments

Leave a Reply