Vandalism in februarie

Home  /  Noutăți  /  Current Page
×Details

Cred ca e ceva in atmosfera. Citisem undeva ca prin undele de la telefonia mobila (900 si 1800 Hz) poti induce in creierului omenesc o stare de vita. Poate ca au bagat mai multi G in mintile prajite la de telefoane si iarba a tinerilor contemporani, de se comporta in halul aceste. Zilele trecute 2 tipi din Tractoru’ au spart 20-si-ceva de vitrine pe Republicii. Tot pe langa Teatrul Dramatic, casa de bilete de autobuz a fost vopsita cu vopsea legala si apoi cu carioca nelegala.

In 11 februarie am vazut sparta reclama de la chioscul de ziare Rodipet de la Hidromecanica. Lumea trece pe langa, se mira, tanti vanzatoare sufera si tineretul ramane cu teribilismul actiunii. Am spart si noi geamuri la scoala, dar macar ne razbunam pe scoala, nu pe chioscurile de ziare. Poate ca nu mai aveau revista cu robotei si s-au razbunat copilasii pe chiosc.

Eu propun firmei Vodafone si Orange sa testeze mai bine antenele de 3G si 4G montante prin centrele Brasovului, poate interefereaza cu stimulii de vandalizare in creierasele tineretului.

Semnat: un mosh.

+Gallery
+Meta

Posted: 11 February 2013

Author:

Category: Noutăți

Tags: , ,

+Comments

Leave a Reply