Teatru de papusi “Aventurile lui Oac-Oac” – Teatru Strada

Home  /  Noutăți  /  Current Page
×Details

Turnului
Brasov, Romania
Get Directions →

Aventurile_lui_OacOac_teatru_stradaAsociaţia Culturală „Museion” Braşov va invită la Teatrul Strada – duminică, 12 octombrie 2014, ora 10.30, în Aula Magna a Universităţii „Spiru Haret” pentru a viziona noua premieră – „Aventurile lui Oac-Oac”. Un spectacol muzical, cu păpuşi gen Muppets, pentru întreaga familie, unde divertismentul şi buna dispoziţie sunt la ei acasă!

Un brotăcel pe nume, cum altfel, Oac-Oac pleacă departe de balta sa, îşi găseşte câţiva prieteni, merge la oraş unde are parte de o serie de aventuri, după care se întoarce cu amicii săi la lacul său – aceasta este, pe scurt, povestea originală marca Teatrul Strada.

Scenariul şi regia: Silvian Duică
Scenografia: Silvian Duică
Muzica: Georgia Gulea, Silvian Duică
Cu: Georgia Gulea, Silvian Duică
Voci: Georgia Gulea, Silvian Duică, Adrian Iuga

Preţ intrare: 8 lei/persoană. De asemenea, se poate beneficia şi de reducere la grupuri. Acelaşi spectacol se va juca şi în data de 19 octombrie 2014.Din 12 octombrie publicul va avea posibilitatea de a-şi achiziţiona abonamente.
Mai multe informaţii la telefon: 0724.99.07.53. Aula Magna a Universităţii „Spiru Haret” se afla pe str. Turnului nr. 7.

Despre Teatrul Strada Brasov
Teatrul Strada este o trupa particulara formata din actori profesionisti aflata sub auspiciile Asociatiei Culturale Museion Brasov
www.museion.ro

+Gallery
+Meta

Posted: 9 October 2014

Author:

Category: Noutăți

Tags: , ,

+Comments

Leave a Reply