Strada Castelului: Montarea unui stalp si noi pe unde mai trecem?

Home  /  Noutăți  /  Current Page
×Details

Oare nu mai poti gandi inainte de a monta un stalp cu indicatoare rutiere? Pe strada Castelului, langa un hidrant (binenteles folosit pe post de gunoi, caci e infundat cu resturi), s-a inlocuit stalpul ce interzice parcarea, cu unul nou, intr-o forma mai atractiva. Problema cea mai mare este ca nu mai ai pe unde sa treci pe trotuar, printre stalp si hidrant. Prespun ca exista si niste norme de montaj si angajatii montatori au la ei metru si pot sa calculeze un pic distantele. Sau sunt doar niste executori: daca pe harta e trecut acolo, il vom monta oricum si cum putem.

DCIM102GOPRO

Se poate observa in fotografie si locul unde a fost montat stalpul inainte, chiar langa bordura. Poate ca la masuratori nu a mai dat bine si s-a mai creat inca un loc de parcare: langa hidrant. Sa stam un pic si sa gandim: langa hidrant se poate parca? Dupa ce am privit la tv si live cum arde MyPlace, lumea a avut o scanteiere de ratiune si s-a inarmat cu stingatoare si s-au facut controale. A trecut timpul si partea cu incediile nu ne mai intereseaza. In cazul de fata, nu ar trebui delimitata zona cu marcaje vizibile, ca exista un hidrant acolo? Si nu ar trebui sa fie interzisa parcarea inainte cu cativa metrii, inainte de acest stalp?

Frumos (a se citi intre ghilimele) domnilor si felicitari. Oricum acest lucru nu se va schimba, doar daca exista victime. Facem “curent” pe internet cu opinia publica, dar vorbim singuri. Sa continuam deci viata cotidiana si ne asteptam la mai multe… semne.

+Gallery
+Meta
+Comments

Leave a Reply