O noua sala de spectacole Teatru pentru copii si sustinearea unui eveniment caritabil pentru 2 copii din Brasov

Home  /  Noutăți  /  Current Page
×Details

Turnului nr.7
Brasov, Romania
Get Directions →

teatrul_strada_afis_comora_din_insulaDuminica 13 aprilie 2014, la ora 10:30, Teatrul Strada prezinta piesa “Comoara din Insula” in Sala de Spectacole SPIRU HARET, de langa Parcul Tractorul, strada Turnului nr.7. Evenimentul are mai multe scopuri: deschiderea acestei sali de teatru pentru copii si sustinerea evenimentului “Un dar pentru sanatate” pentru 2 copii din Brasov ce au probleme de sanatate.

Evenimentul caritabil este pentru copii
In data de 12 aprilie are loc evenimentul “Un dar pentru sanatate”. Trupa Strada ofera bilete la spectacolul de duminica, iar jumatate din banii incasati in aceste bilete, vor merge spre acesti micuti:
Sonia: o fetita de 7 anisori cu probleme grave de dezvoltare, deplasare si limbaj.
David: un baietel de 10 luni cu hemoragii intracraniene si leziuni cerebrale.
Acesti 2 copilasi au nevoie de ajutorul nostru pentru a se recupera, pentru a duce o viata normala. Impreuna le putem oferi un dar frumos cu ocazia Pastelui.

Despre spectacol
COMOARA DIN INSULA de Silvian Duica
Cu: Iulian Ene, Adina Comsa si Silvian Duica
Scenografia, constructie papusi: Iulian Ene
Coloana sonora, coloana video si regia: Silvian Duica

teatrul_strada_sala_tractorul_scaune_aprilie2014

Despre Teatrul Strada
TEATRUL STRADA a organizat in trecut spectacole de teatru pentru copii, adulti si spectacole muzicale la vechea locatie. Din evenimentele trecute enumeram spectacole cu artisti de mare calibru ca George Ciolpan, Eugen Mihaescu, Krypton, Afganu, Adrian Alani, Alexandra Fits…etc. Acum redeschidem evenimentele de proportii la noua sala de pe str. Turnului 7.

+Gallery
+Meta
+Comments

Leave a Reply