Descoperă arta de a trăi în culori la Coresi! 11-14 iunie

Home  /  Noutăți  /  Current Page
×Details

1920 x 1080 px_CoresiLa Coresi Shopping Resort, niciun weekend nu seamănă cu celălalt! Vino în perioada 11-14 iunie și vei avea parte de noi evenimente și activități pentru tine, familia și prietenii tăi! În fiecare zi arta, educația, sportul și distracția se întâlnesc la Coresi! Alături de prietenii și partenerii noștri din oraș, îţi pregătim zile frumoase, pline de activități diverse.

În premieră, în parcarea Coresi, în zilele de 11 și 12 iunie te așteptăm să urmăreşti în direct participanţii Competiției de Descarcerare și Prim-Ajutor, organizată de către Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov. Vineri, între orele 15:00 și 18.00 suntem onoraţi să fim gazda primei ediții a Concursului de Dans Aly OneWay Crew, iar imediat după vă invităm să luați parte la lansarea volumului “Eu la ora de desen” scrisă de Alexia Timofte, urmată de concertul grupului Anatoly!

Sâmbătă este o zi dedicată muzicii, creației și sportului: dacă îți place să creezi mici obiecte de artizanat sau vrei pur și simplu să înveți primii pași în ale croșetatului, atelierele noastre te așteaptă ca întotdeauna la Șezătoare, iar participarea este gratuită! Tot sâmbătă, participanții la Marathonul Internațional Brașov își vor putea ridica kitul de înscriere direct de la organizatorii competiției, în spațiul special amenajat la Șezătoare, iar seara, iubitorii de muzică folk se vor putea bucura în acordurile de chitară ale trupelor Om Bun și Calendar.

Pentru ca weekendul să fie distractiv și pentru vizitatorii noștri mai mici, le pregătim o duminică veselă și colorată, cu spectacole și jocuri gândite special pentru Vara aceasta, weekendurile la Coresi sunt cel mai bun mod prin care poți să te relaxezi, să te distrezi și să îți faci cumpărăturile în noul centru al atracției din Brașov!

Pentru mai multe detalii și programul complet al weekendului, accesaţi:
https://www.facebook.com/CoresiBrasov
http://www.coresibrasov.ro

+Gallery
+Meta

Posted: 11 June 2015

Author:

Category: Noutăți

Tags: , , ,

+Comments

Leave a Reply