Demolarea fabricii Hidromecanica Brasov si constructia “hipermarchetului” Cora

Home  /  Noutăți  /  Current Page
×Details

Din 2011 a inceput demolarea fabricii Hidromecanica. Pe locul de 4 hectare din Centrul Civic din Brasov, se va construi un hypermaket Cora, un hotel, spatii comerciale si de birouri si o parcare subterana de 1200 locuri. In film este cuprinsa si istoria fabricii Hidromecanica.

Deranjant pentru toti a fost praful ce se ridica din demolare, pentru protejarea pietenilor si a zonei vecine, nu s-a luat nici o protectie. La alte demolari am vazut ca se folosesc jeturi de apa pe moloz, pentru a prinde cat de cat praful.

Realizarea am facut-o cu o camera GoPro, in decursul a 2 zile, cu fotografii la fiecare 5 secunde, montante ca un film time lapse, cu 16 frame-uri pe secunda. Soundtrackul este cumparat si montat cat de cat cu realitatea din film. Succes la constructie si celor care au lucrat aici, amintiri placute!

+Gallery
+Related
+Meta
+1 Comment
  1. tv online says:

    Foarte curios. Cea ce am vazut pe pagina dvs. despre Demolarea fabricii Hidromecanica Brasov si constructia “hipermarchetului” Cora « Oferte Brasov – Informatii localizate pe harta – Orar si galerii foto m-a surprins placut. Te felicit pentru dezvoltarea http://www.oferte-brasov.ro, care e un site care trebuie citita.

Leave a Reply