Dacia Lodgy: fotografii si film drive-test

Home  /  Noutăți  /  Current Page
×Details

In luna iunie 2012, producatorul de masini Dacia a lansat modelu Dacia Lodgy. In show-room-ul din Brasov, de pe Calea Bucuresti se poate vedea si testa acest model de autoturism. Motorizare este pe benzina sau motorina si optiunile sunt diverse. Din ce am citit unele analize, se recomanda optiunile ASR-ESP si aerul conditionat. Preturile pornesc de la 9500 de Euro si ajung la modelul pe motorina cu 7 locuri, pana la 14.100 Euro, plus optionalele proprii.

Ca si calcul, de exemplu pentru un leasing pe 4 ani, cu 15% avans (aproximativ 2.600 Euro), modelul cel mai scump ajungea la o rata de 350 Euro, inclusiv asigurarea Casco.

Va invit sa vedeti galeria foto si filmele de mai jos.

Dacia a lansat in iunie 2012 un model nou de masina Dacia: LODGY. Un automobil cu o inaltime mai mare, cu un portbagaj si mai mare.

In iunie 2012 am facut un drive test cu noul model de automobil Dacia, modelul Lodgy. Calatoria a fost placuta si incununata cu succes. Masina este spatioasa, cu suspensiile solide, schimba usor vitezele si sunetul in interior este acceptabil. Are un portbagaj imens, in care se pot monta si inca 2 scaune. Succes celor care vor sa isi cumpere modelul acesta.

+Gallery
+Meta

Posted: 13 June 2012

Author:

Category: Noutăți

Tags: , , ,

+Comments

Leave a Reply