Braşov – Oraş din Poveste (2013): aprinderea luminilor, concert Voltaj, targuri de Craciun

Home  /  Noutăți  /  Current Page
×Details

DCIM100GOPROAnul acesta bradul de Craciun din Piata Sfatului si restul ornamentelor, vor fi aprinse in 6 decembrie 2013, ora 17:30. Evenimentul va avea in program colinde, concert al formatiei Voltaj si foc de artificii. Vor exista targuri de Craciun in Piata Sfatului si Piata Enescu. Va mai exista un al doilea brad, de 10 metrii, in Piata Enescu. Sa speram la niste sarbatori linistite, frumoase si cat mai aproape de sarbatorirea Nasterii Domnului Isus Cristos.

Citam din comunicatul de presa din data de 19 noiembrie, semnat de domnul Sorin Toarcea, purtator de cuvant al Primariei Brasov:

Împodobire oraş, va începe de miercuri, 20.11.2013,
– ornamente pe stâlp pe următoarele străzi: Eroilor, Mureşenilor, G. Bariţiu, zona Livada Poştei-Casa Armatei şi N. Iorga (?).
– pe str. Republicii: tavan luminos şi doi îngeraşi,
– ornamente în Piaţa Sfatului şi Piaţa Enescu,
– Casa Sfatului: modele luminoase şi ţurţuri luminoşi
– Bradul din Piaţa Sfatului, are aprox 26 de metri şi va fi împodobit cu: aprox. 50.000 de beculeţe, 60 de sfere luminoase, 80 de conuri luminoase, 2000 de becuri mari, 800 de flash-uri, 1 km de beteală, 300 de globuri argintii.
– Bradul din Piaţa Enescu: ghirlande luminoase, beculeţe, beteală şi globuri
– clădirea Primăriei: plase luminoase, contur luminos şi modele luminoase.
Brazii au fost duşi din pădurile Municipalităţii de către Regia Pădurilor Kronstadt, fără a mai fi nevoie de achiziţionarea lor.

+Gallery
+Related
+Meta
+Comments

Leave a Reply