Accidentul autobuz-masina de langa fosta fabrica Cibo

Home  /  Noutăți  /  Current Page
×Details

Al.I.Cuza
Brasov, Romania
Get Directions →

DCIM100GOPROImi place sa analizez si sa rezonez cu teoria conspiratiei. Oare ca sofer, ce faci cand vezi un brat de escavator in miscare sau ce faci cand pe carosabil sunt pietoni si trebuie sa ii ocolesti? Eu zic ca toata lumea ar trage de volan si ar intra pe banda cealalta. Articolele ce povestesc despre acest accident nu au informatii in acest moment.

Ceea ce presupun eu: masina a iesit de pe straduta. Coltul si trotuarul de pe partea dreapta sunt blocate cu benzi si indicatoare, pentru ca se darâmaă fosta fabrica Cibo. Din fotografiile din galerie se poate vedea ca pe trotuar nu ai cum sa circuli, deci vei coborâ pe strada. Cand iesi de pe straduta si ai pietoni pe asfalt ce faci? Faci o curba larga si poti iesi pana in banda opusa sensului tau de circulatie.

Sau… poate ca nu a iesit de pe straduta, poate ca mergea drept, venind din zona Marzescu. Dar tot as pune pietoni sau bolovani de la demolare pe carosabil, care trebuie evitati.

Am asistat la demolari la mai multe fabrici si la nici una nu am vazut metode de protectie pentru pietoni, pentru mizerie si pentru masini. Camioanele ies jegoase din santier, fara plase pe bena si pot cadea materiale “la greu”, pietonii si locuitorii din zona sunt prafuiti luni de zile, zonele pietonale sunt “varza”, blocandu-se accesul sau ingradindu-se, dar cu mare periocol de accidentare.

DCIM100GOPRONu ar trebui sa fie niste inspectori care sa certifice ca demolarea se face in bune conditii (conditiuni) si fara riscuri de accidentare?

Norocul locuitorilor din casa lovita de autobuz o fost acel stalp, se mai daramau si case acum sau cine stie, poate lua foc autobuzul de la cutia de electrica de langa casa.

+Gallery
+Meta

Posted: 27 January 2015

Author:

Category: Noutăți

Tags: , , ,

+Comments

Leave a Reply