A ars complexul comercial MyPlace din Brasov

Home  /  Noutăți  /  Current Page
×Details

Aseara un incendiu mare a zguduit orasul. Pe buzele tuturor se aflau cuvintele incendiu, MyPlace, foc si in nasul tuturor mirosul de ars. Ne auto-tragem suturi in fund cand nu merge hidrantul, ca nu iti garanteaza nimeni o calitate romaneasca.

Ne uitam la filme cum sistemele din tavan incep sa ude incaperile si focul se stinge din prima. Am intrebat si eu de ce MyPlace nu avea asa ceva si ar trebui sa ai un sistem PROPRIU de gospodarire a a apei. De exemplu, complexul Unirea are si au avut si 500 de tone de apa sa imprumute pentru stingerea compelxului. Treaba romaneasca si cu bani ascunsi este sa ridici repede un complex sau o constructie, te gandesti ca nu o sa ti se intample chiar tie asa ceva. Dar cand vine un muncitor de tip “Dorel”, care sudeaza si da foc la polistiren sau ce o fi luat foc inauntru complexului, se duce totul pe apa… daca ai apa!

Complex comercial MyPlace dupa incendiu

Saracii angajati care nu mai au un de munceasca, saracii patroni care nu mai au echipamentele, marfa, viitorul afacerilor, mai ales ca se apopia si Craciunul.
Bine ca nu a luat foc si hotelul de langa, care cica are deja mobilierul in camere. Poate ca miroase a fum tot acum. Stiu de prin casele arse si fostele fabrici comuniste pentru unde am umblat, ca mirosul de incendiu il scoti foarte greu din materiale.

Poate ca logo-ul MyPLace cu omuletul cu parul in flacari a atras acest destin. Multi de poate, multe conculzii de tras, multe se pot schimba. Cert este ca in Romania, doar prin victime sau pierderi materiale, se poate schimba mentalitate si implicarea. Ca doar acum cateva zile un barbat si-a crapat capul intr-un stalp pe o partie din Poiana Brasov – Postavaru. Poate ca asteptau sa vina sponsorii cu indicatoare si protectii.

Am facut si o galerie foto, asa de aminitire… la scrumul ce-o ramas. Pacat ca se intampla asa ceva si e timpul ca autoritatiile si angajatii sa isi ia in serios munca platita din banii publici. Succes.

+Gallery
+Meta

Posted: 18 December 2012

Author:

Category: Noutăți

Tags: , , ,

+1 Comment
  1. […] hidrant. Sa stam un pic si sa gandim: langa hidrant se poate parca? Dupa ce am privit la tv si live cum arde MyPlace, lumea a avut o scanteiere de ratiune si s-a inarmat cu stingatoare si s-au facut controale. A […]

Leave a Reply