7 motive ca să te bucuri de festivalul Oktoberfest anul acesta! (07 – 17 Septembrie 2017 Braşov)

Home  /  Noutăți  /  Current Page
×Details

Calea Fagarasului
Brasov, Romania
Get Directions →

Amenajare exterioara Oktoberfest

  1. Numărul 7 se spune că este cel al norocosilor, băutori de bere bună şi amatori de distracţie bavareză din 07 – 17 Septembrie 2017 Braşov!
  2. Şi mai mare şi mai fain! Aşa se anunţă Oktoberfest-ul la cea de-a noua ediţie: două corturi, două scene, mai multe formaţii… unde? Pe Stadionul Municipal!
  3. Cel mai mare parc de distracţii şi de recreere pentru întreaga familie văzut vreodată la Braşov! Aproape 20 utilaje de mari dimensiuni „Luna Parc” – oare vei avea curaj să le încerci pe toate?
  4. Păşeşte în poiana Oktoberfest pentru că „Relaxarea schimbă starea” am pregătit o zonă verde pentru pasionaţii de natură! Uite-l şi pe cerbul Cornel!
  5. Ai fost întotdeauna norocos dar stai să vezi acum când îţi vom pune peste 15.000 de premii la bătaie – hai în zona de jocuri, te provocăm să le câştigi pe toate!
  6. Miss Oktoberfest şi Regele berii fac echipă bună la distracţie, anul acesta este musai să participi, te facem vedetă în oraş!
  7. Pentru că „Banatul e fruncea” nu poate să lipsească cel mai mare festival al berii bune Oktoberfest, aşa că anul acesta îi urcăm şi pe bănăţeni pe mese… prin dans şi muzică bună!

+Gallery
+Related
+Meta
+Comments

Leave a Reply